A Home Business - Ahomebiz.org Design Web ElectroMedical PC Tel Shop

A Home Bizz for all! Website solutions Ahomebiz.org Artel Artfelix Astourism.ro Astourism.org Shop Romanian
Support IT Puppylinux.org SANDU FELIX senior IT social work research design SO

Help for Planet Earth Terra Pamânt

Ajutor pentru planeta Pământ Terra
Help for Planet Earth Terra Pamânt


http://www.avaaz.org/en/the_planet_is_dying/?tta
Thanks again for your help,

The Avaaz team
Take a moment now to forward the email below to your friends and family, and also post this link on Facebook.

 

IMPORTANT!

Galin Mihalev https://www.facebook.com/groups/frackoffromania/
We need the administration of these two sub-groups
Frac Free Romania
Frac Free Bulgaria

http://www.banfracnow.com/
Healthy Easter 2012 ! Frackoffromania a gas risk to polute iremediable clean water and life population in Europe or World exploit chevron in Barlad and Litoral Costinesti vama veche, exxon in submarine Black sea-Tulcea Delta , mol in Transilvan areas Timisoara etc
www.ahomebiz.org/afisstopgas.htm
www.ahomebiz.org/terrahelp.htm
www.ahomebiz.org/savedolphins.htm
thanks for your interest.


http://www.banfracnow.com/joinform PLS SHARE AND SAVE SAFE!
Ajuta cu siguranta salveaza mediul tau!


 

title

S.O.S.! Avaaz în pericol!
Friday, May 4, 2012 4:51 PM
From:
"Ricken Patel - Avaaz.org" <avaaz@avaaz.org>

www.ahomebiz.org/terrahelp.htm

****English version below****

Dragi prieteni,Site-ul Avaaz e chiar în acest moment ţinta unui atac de proporţii, atacatorul fiind cel mai probabil un guvern sau o mare corporaţie. Suntem încă pe baricade, dar atacul ne poate forţa să ne oprim campaniile. Avem nevoie urgentă de un buget de apărare, care ne va permite să luăm măsurile de securitate necesare – haideţi să le arătăm duşmanilor noştri că nu ne pot reduce la tăcere, iar atacurile lor ne vor face mai puternici şi mai uniţi!

Doneaza acum
Chiar acum, site-ul Avaaz este ţinta unui atac de proporţii. Suntem ţinta unor atacuri puternice şi sofisticate, lansate simultan din toate colţurile lumii. Un expert ne-a confirmat că o acţiune de asemenea dimensiuni vine cel mai probabil din partea unui guvern sau a unei mari corporaţii.

Ne aşteptam la asta. Prin campaniile noastre, însufleţite de vocile a milioane de oameni, i-am înfruntat pe cei mai periculoşi actori politici şi economici ai lumii – de la regimul sirian şi chinez, până la Rupert Murdoch, magnaţii petrolului şi capii crimei organizate – şi ne-am atins de fiecare dată ţinta. Dictatura siriană l-a declarat pe activistul nostru “cel mai periculos om din lume”, iar o anchetă desfăşurată recent în Anglia a scos la iveala un schimb de e-mail-uri între trustul de presa al lui Murdoch şi membrii importanţi ai guvernului în care campania Avaaz împotriva lui Murdoch era descrisă ca cea mai mare problemă pe care o au de confruntat. Oare cum vor încerca să ne lovească toţi cei împotriva cărora am luptat şi pe care i-am confruntat cu faptele lor abominabile? Gândul acesta mă ţine de multe ori treaz nopţile.

Acesta e începutul. Avem campanii importante în desfăşurare, campanii pentru salvarea oceanelor, a pădurilor, campanii pentru Siria. Iar atacurile primite neîncetat timp de 36 de ore ne pot paraliza în orice moment. Datorită măsurilor noastre de precauţie, site-ul nostru este încă live. Dar nu se ştie pentru cât timp. Haideţi să le arătăm adversarilor noştri că atunci când atacă Avaaz, atacă milioane de oameni, o voce de neoprit care nu se lăsa intimidată sau redusă la tăcere, ci care doar va răsuna mai tare, pentru că va deveni astfel mai puternică! Accesând link-ul de mai jos poţi face o donaţie pentru sistemul de securitate al site-ului Avaaz. Să le arătăm atacatorilor noştri că obstacolele pe care ni le pun în cale doar ne vor face mai puternici!

http://secure.avaaz.org/ro/massive_attack_on_avaaz_ro/

Am alertat deja autorităţile naţionale în legatură cu acest atac. Dar avem nevoie urgentă de un buget care să ne permită să:

    * construim un sistem de securitate la scară industrială, pentru ca niciun atac să nu ne mai poata opri campaniile
    * angajăm hackeri de top şi tehnicieni care să ne administreze sistemul, să ne protejeze şi să ne testeze securitatea
    * creştem securitatea fizică a celor mai vulnerabile forţe ale noastre – activiştii din zone de conflict ca Liban şi Rusia
    * să ne permitem alte activităţi care ne vor îmbunătaţi tehnologia şi securitatea

Avaaz e un fir de speranţă, prin care se fac auzite voci din întreaga lume, de la tibetani curajoşi, până la demonstranţi ruşi şi sirieni care sunt gata să rişte totul pentru libertate şi comunităţi de indigeni din Bolivia care vor să îşi salveze pădurile strămoşeşti de la extincţie. Toţi aceşti oameni înfruntă pericole majore, şi vocea lor trebuie să se facă auzită. Atacul împotriva Avaaz este un alt front pe care trebuie să învingem în lupta noastră pentru drepturile omului şi democraţie.

Milioane dintre noi ne-am unit forţele pentru a pune capăt tentativelor marilor corporaţii de a cenzura şi controla Internetul – de la ameninţările globale reprezentate de SOPA şi PIPA în America, până la ACTA în Europa şi atacurile la scară naţională din Italia, Brazilia si India. Acum, unul dintre adversarii nostri încearcă să ne cenzureze direct. Până acum am reuşit să rezistăm, iar sistemul nostru senzaţional, construit doar cu ajutorul donaţiilor membrilor noştri, ne asigură şi transmiterea în siguranţă a acestui apel la ajutor. Dar campaniile noastre sunt în pericol. Trebuie să acţionăm acum, şi să arătăm că acest atac doar ne face mai puternici:

http://secure.avaaz.org/ro/massive_attack_on_avaaz_ro/